betalen, levertijd & verzendkosten


Betalen

U kunt uw bestelling bij ons eenvoudig betalen. via IDEAL. Voor al onze online betalingen worden verwerkt via Mollie. (https://www.mollie.com/nl)


Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen worden binnen 2 dagen verstuurd. Niet altijd lukt het ons om dit na te komen, als zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen: voor Nederland zijn;

- voor bestellingen van kaarten rekenen wij €2,25 

- voor bestellingen die als brievenbuspakket verzonden €4,55
- voor bestellingen die als pakket verzonden €7,25
- voor bestellingen vanaf €100,- GRATIS verzending

Levering verloopt via de pakketbezorgers van post.nl. (https://www.postnl.nl) zorgen ervoor dat u een track&trace code zodat u de bestelling kan volgen. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 20:00 na verzending plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.. Voor alle leveringen maken wij gebruik van het platform van sendcloud. (https://www.sendcloud.nl)


Voor vragen stuur ons een mail, info@bijdaandewinkelonline.nl